ONLINEKURS

DETTE SKJER NÅR DU MELDER DEG PÅ TEAMJEGLIKER ONLINE
Du får en skreddersydd 8-ukers trening og kostholdsplan, og du bestemmer selv hvordan du vil trene, enten du vil trene på et gym eller hjemme på stuegulvet. I en lukket Facebook-gruppe blir vi bedre kjent og motiverer hverandre. Dietten og treningsprogrammet blir satt sammen av Coach Christian Egner, som har lang erfaring innen trening og kosthold. Victoria Goller er teamleder og sørger for samholdet i teamet. I en lukket Facebook-gruppe publiseres det daglige poster som du kan engasjere deg i for å dra mest mulig nytte av fellesskapet. Vi har alltid et kontinuerlig fokus på selvutvikling i gruppen. Når du først er medlem og har kommet inn i varmen (i Facebook-gruppen), så er du for alltid en del av fellesskapet. På siden kan du la deg inspirere av andre som følger et program og prøver å forbedre livet sitt.
Hvem jobber i Teamjegliker

 

 

Ikke gjør det alene

Terskelen for å be om hjelp er altfor høy. I hverdagen er det ikke enkelt å prioritere riktig kosthold og trening, men det hjelper å vite hvordan man skal gjøre det.

Vi trenger ofte mer mat og næring enn vi tror, selv om målet er å gå ned i vekt, bygge muskler eller bli i form. Vi har gjort dette i 7 år og har hjulpet over 1000 mennesker.

Bli en del av vår fellesskap og la oss hjelpe deg også. 

Her er oppstartsdatoene i 2024: 

Mandag 6. mai 2024
Mandag 5. august 2024
Mandag 7. oktober 2024

Klikk her for å melde deg på!

Anette-Marie, Christian Egner og Victoria Goller.