BLI MED I TEAMJEGLIKER

DETTE SKJER NÅR DU MELDER DEG PÅ TEAMJEGLIKER ONLINE

Du får en skreddersydd 8-ukers trening og kostholdsplan, og du bestemmer selv hvordan du vil trene, enten du vil trene på et gym eller hjemme på stuegulvet. I en lukket Facebook-gruppe blir vi bedre kjent og motiverer hverandre. Dietten og treningsprogrammet blir satt sammen av Sunniva Tomassen, som har egen erfaring med å endre livet sitt, og tidligere har vært medlem av Teamjegliker selv. Hun var medlem fra 2015 og endret livet drastisk da hun gikk ned 20 kilo. I tiden etter har hun fullført en utdanning som personlig trener og kostholdsveileder, i tillegg til å hentet seg erfaring ved å jobbe i Forsvaret. Coach Sunniva Tomassen: 
Personlig trener (AFPT)
MIT trening og kosthold (Forsvaret)
Arbeidserfaring som idrettsbefal og idrettssoldat (Forsvaret)
Online coach siden april 2023
Kostholdsveileder (AFPT)- Ferdig i sommer 2024
Mental trener (Active Education) - Ferdig i sommer 2024Victoria Goller er utdannet personlig trener, og er teamleder i Teamjegliker. Hun sørger for et godt samhold i teamet og følger ekstra godt med på at alle blir sett underveis og ikke faller av. Hun holder også tre live treningsøkter i uken, som du får tilgang til under hele programmet. Rekker du ikke være med live, får du alltid opptak du kan trene til.

I en lukket Facebook-gruppe publiseres det daglige poster
som du kan engasjere deg i for å dra mest mulig nytte av fellesskapet. Vi har alltid et kontinuerlig fokus på selvutvikling i gruppen. Når du først er medlem og har kommet inn i varmen (i Facebook-gruppen), så er du for alltid en del av fellesskapet. På siden kan du la deg inspirere av andre som følger et program og prøver å forbedre livet sitt. 

Du vil i tillegg bli lagt til i en WhatsApp-gruppe med de som starter på samme dato som deg (samme kull), slik at dere kan motivere og inspirere hverandre gjennom disse åtte ukene. 

Hvert kull har også ulike fordeler når det kommer til webinar og andre live-sendinger, i tillegg til live samlinger med teamet. 

Ikke gjør det alene

Terskelen for å be om hjelp er altfor høy. I hverdagen er det ikke enkelt å prioritere riktig kosthold og trening, men det hjelper å vite hvordan man skal gjøre det.

Vi trenger ofte mer mat og næring enn vi tror, selv om målet er å gå ned i vekt, bygge muskler eller bli i form. Vi har gjort dette i 9 år og har hjulpet over 1000 mennesker.

Bli en del av vår fellesskap og la oss hjelpe deg også. 

Her er de kommende oppstartdatoene: 

Mandag 6. mai 2024
Mandag 5. august 2024
Mandag 7. oktober 2024

Klikk her sikre deg plass!