Grunnlegger av Teamjegliker


Hei, du som lurer på hva Teamjegliker er! 

Teamjegliker ble grunnlagt våren 2015, med hovedmålet for de fleste deltakerne om å stille på scenen innenfor kroppsbygging. Teamet hadde den gang en lengre varighet med månedlige samlinger. I 2020, da pandemien begynte, ble Teamjegliker til et online-kurs hvor deltakerne trener og følger en diett sammen med andre som starter på samme tid. Programmet varer i åtte uker, og samholdet skapes gjennom en lukket Facebook-gruppe, samt en WhatsApp-gruppe hvor medlemmene daglig deler inspo fra sin hverdag. 

Ideen bak Teamjegliker er å maksimere læringen mens man opplever forandringene på egen kropp. Når man jobber i et team, blir det også enklere å holde motivasjonen oppe.

I høsten 2023 er vi også stolte av å kunngjøre lanseringen av TJL Brave At Heart, et eksklusivt medlemskap og en naturlig forlengelse av vårt kurs. Dette medlemskapet har et spesielt fokus på selvutvikling og mental helse, og skaper vennskap på kryss og tvers av Norge. 

Vi tror på helhetlig velvære, og TJL Brave At Heart er designet for å hjelpe deg videre mot et bedre liv ved å styrke både kropp og sinn.

Vi gleder oss til å dele dette spennende skrittet i vår utviklingsreise sammen med våre medlem. 

Jeg håper at alle som ønsker å forbedre livet sitt, vil bli med oss. Alderen din spiller ingen rolle - du er aldri for gammel eller for ung. Når vi har det bra mentalt, blir vi mer motiverte til å ta vare på kroppen vår og spise sunt. Derfor har den mentale aspekten en stor betydning i Teamjegliker.

Har du noen spørsmål rundt Teamjegliker, eller ønsker du å bli en del av TJL Brave at Heart, eller kun ta et enkelt selvutviklingskurs? Kontakt meg via skjemaet under, og jeg skal svare så raskt jeg kan. 

Hilsen Anette-Marie Antonsen
Grunnlegger av Teamjegliker

Contact form