Teamjegliker i forandring


Ideen med teamjegliker er at man skal lære mest mulig mens man erfarer endringene på kroppen. Når man jobber sammen i et team og har jevnlige samlinger, er det også lettere å stå løpet ut. Jeg har også sett at vi ønsker å ta vare på kroppen og spise sunt, når vi har det bra innvendig. Derfor er den mentale delen i teamjegliker svært viktig.

Da teamjegliker først startet, hadde vi en målsetting om å gå på scenen i kroppsbygging. Dette fokuset er nå lagt vekk. Grunnen til dette er at det er ønskelig å hjelpe andre til å finne en sunn livsstil som man kan leve med. Dette betyr ikke at det er en dans på roser å være med i teamet. Det blir fremdeles utfordringer. Man får en diett, vi tar bilder ved oppstart og underveis for å se fremgang og vi skal pushe oss ut av komfortsonen. Det er utenfor komfortsonen forandringen ligger. (Dersom du ønsker å stille i en fitnesskonkurranse, vil det være en fordel å bli kjent med kroppen i endring først. Vi vil også hjelpe deg i kontakt med en klubb om ønskelig.)

I vårt neste kull, teamjegliker Kull 10, har vi en ny teamleder og en ny coach. Vi har samlet de viktigste foredragsholderne til innholdet for denne reisen. På samlingene blir det felles treningsøkter med høy puls og mye moro!

Jeg håper at du som ønsker å få det bedre i livet, blir med. Jeg håper at du blir med om du vil lære å trene, lære å ta bedre vare på deg selv, lære å spise sunt. Om du vil treffe nye mennesker, få nye bekjentskap, endre kurs i livet. I teamjegliker er det plass for alle. Du er ikke for gammel. Du er ikke for ung. Meld deg på, så sees vi i høst for et spennende eventyr sammen! 

Anette-Marie Antonsen, grunnlegger av teamjegliker

 

Klikk her for å lese om neste kull, som har oppstart 29. august 2019.